RSS
Hírek

Bibliaiskola indul Kaposváron is!

2014-05-07

Nagyszerű lehetőség van előttünk. Az ez évben induló, 3 éves Baptista Bibliaiskola Dél dunántúli helyszíne Kaposváron a Békevárban lesz. Ha szeretnéd jobban megismerni a Bibliát, a szolgálatra készülni, mindezt úgy, hogy Kaposváron tanulhatsz nagyon jó tanároktól, ezt ne hagyd ki.

Mit tanulhatsz?

A Bibliaiskola elhívás- és ajándékorientált képzést nyújt, vagyis biblikus és korszerű ismeretek mellett a személyes elhívásod felfedezéséhez és kibontakoztatásához kapsz segítséget.

Milyen filozófiát követ a képzés?

A Szünergosz Bibliaiskola képzési tematikáját és módszertani hátterét úgy alakítottuk ki, hogy több célt szolgáljon:
• biblikus és korszerű tudást közvetítsen,
• önismeretben, személyiség- és jellemfejlődésben segítsen,
• gyakorlati szolgálathoz szükséges kompetenciákat fejlesszen.
Fejlődésedet előadások, egyéni kutatómunkák, csoportos feladatmegoldások, tréningek és lelkigyakorlatok támogatják.


A mellékelt PDF-ben  megtaláljátok a részletes információkat. Jelentkezni június 30-ig lehet.

Bátorítalak a jelentkezésre! Az iskola különleges – nem kaposvári - programjainak, lelki gyakorlatainak költségeiben a gyülekezet hozzájárulására is számíthatsz.


Olvass még:

Honnan tudhatom hogy létezik Isten?

2018-04-30

Bódi Mátyás rövid videókban foglalja az össze a legfontosabb istenérveket. Érdemes megnézni őket!

Ismerd meg a kezdeteket

2017-12-24

Mostanában a Mózes I könyvét olvassuk és ismerjük meg az istentiszteleteinken. Ezzel kapcsolatos a következő videó.

2017-es napközis tábor

2017-05-18

Idén is megrendezzük nyári napközis táborunkat a Békevárban.

Mit jelent a bemerítés?

2016-08-03

A bemerítést az Úr Jézus parancsa és a Biblia tanítása szerint gyakoroljuk, amikor olyan embereket merítünk vízbe (keresztelünk meg), akik Isten örömhírét, az evangéliumot megismerve hitre jutottak, saját döntésük alapján pedig el kívánják kötelezni magukat az Úr Jézus követésére és Isten családjához akarnak tartozni. A bemerítés azt szimbolizálja, hogy az ember, aki eddig bűneiben és bűneinek élt, eltemeti, halálba adja régi életét, és átadja élete irányítását Krisztusnak, hogy ő kezdjen vele egy új, Istennek tetsző és a bűn szolgaságától szabad életet (Róm 6:4-5). Nyilvános megvallása annak, hogy Jézus Krisztust választjuk életünk Urának és szeretjük őt annyira, hogy engedelmeskedünk neki ebben is.

Görög tábor 2016

2016-04-27

2016 nyarán is megrendezésre kerül napközis gyerektáborunk Kaposváron, a Béke-Füredi lakótelepen, a Békevár Alapítvány szervezésében. Többen szívesen visszajárnak már évek óta. A biztonság mellett természetesen arról is gondoskodunk, hogy gyermeke jól érezze magát.

Az 5 legtöbbet hallgatott tanítás a Békevárban 2015-ben

2016-01-19

Hallgasd és olvasd, tanulmányozd a Bibliát, mert aktuális válaszokat találhatsz benne az életed kérdéseire. A Békevárban elhangzott tanítások közül ezeket hallgattátok a legtöbbször a tavalyi évben. Hallgasd őket, akár először, akár újra!

Kaposvári Békevár Baptista Gyülekezet 2017 - Kaposvár Béke utca 30.  - kapcsolat@bekevar.hu - weboldal fejlesztő: Arteries Studio