RSS
Hírek

Napközis tábor Kaposváron 2013 nyarán

2013-06-10

2013 nyarán ismét megrendezésre kerül napközis gyerektáborunk Kaposváron, a Béke-Füredi lakótelepen a Békevár Alapítvány szervezésében. Két héten keresztül várjuk a gyermekeket. Többen szívesen visszajárnak már évek óta. A biztonság mellett természetesen arról is gondoskodunk, hogy gyermeke jól érezze magát.

Helyszín: Békevár Közösségi ház és környezete, Kaposvár Béke u. 30. (APEH mellett)

Időpontok:

1. hét július 22 - július 26.  ANGOL HÉT, 8-14 éves korig  (angol anyanyelvű tanárokkal, intenzív, napi 4 órás nyelvoktatással)

2. hét július 29. -  augusztus 2.  MATRÓZ HÉT, 6-12 éves korig. A hetet Csonka Judit tanító és Óvári Gréta óvodapedagógus hallgató vezetik.
 

A napközis tábor díja: 8.000,- Ft/fő/hét, (6.000 Ft/fő/hét, egy családból jelentkező 2. vagy 3. gyermek számára)

Szeretnénk, ha minél több gyermek részt tudna venni táborunkban, ezért igényelhető további kedvezmény is a tábori díjra rászorultság esetén! Ezt kérjük jelezze a jelentkezés során!

A táborok maximális létszáma: 50 fő. 

Tudnivalók:

• Korhatár: 2012 szeptemberben 1. osztályt kezdőktől 12 éves korig, az angol héten 8-14 éves korig.
• Táborok időpontja: Hétfőtől péntekig 8:00 – 16:00-ig (külön kérés alapján felügyelet 7:30-tól),
• Étkezés biztosított: tízórai, ebéd, uzsonna
• Foglalkozások az adott hét témája szerint, délutánonként kézműves és sport programok
• Versenyek, kirándulás, szabad játék, játékos bibliafoglalkozás, ének-zene,...
• Gondos gyermekfelügyelet pedagógusok irányításával


A Békevár Alapítvány nyári gyermekprogramjainak célja a kaposvári családok támogatása. Az alacsony költség önkéntes segítők munkájával valósulhat meg. (A díjon felül szívesen veszünk többlet befizetést, támogatást, hiszen a tábor valós értéke 10 - 20.000,- Ft között van. A támogatást a gyermekprogramok fejlesztésére fordítjuk.)


Olvass még:

Ismerd meg a kezdeteket

2017-12-24

Mostanában a Mózes I könyvét olvassuk és ismerjük meg az istentiszteleteinken. Ezzel kapcsolatos a következő videó.

2017-es napközis tábor

2017-05-18

Idén is megrendezzük nyári napközis táborunkat a Békevárban.

Mit jelent a bemerítés?

2016-08-03

A bemerítést az Úr Jézus parancsa és a Biblia tanítása szerint gyakoroljuk, amikor olyan embereket merítünk vízbe (keresztelünk meg), akik Isten örömhírét, az evangéliumot megismerve hitre jutottak, saját döntésük alapján pedig el kívánják kötelezni magukat az Úr Jézus követésére és Isten családjához akarnak tartozni. A bemerítés azt szimbolizálja, hogy az ember, aki eddig bűneiben és bűneinek élt, eltemeti, halálba adja régi életét, és átadja élete irányítását Krisztusnak, hogy ő kezdjen vele egy új, Istennek tetsző és a bűn szolgaságától szabad életet (Róm 6:4-5). Nyilvános megvallása annak, hogy Jézus Krisztust választjuk életünk Urának és szeretjük őt annyira, hogy engedelmeskedünk neki ebben is.

Görög tábor 2016

2016-04-27

2016 nyarán is megrendezésre kerül napközis gyerektáborunk Kaposváron, a Béke-Füredi lakótelepen, a Békevár Alapítvány szervezésében. Többen szívesen visszajárnak már évek óta. A biztonság mellett természetesen arról is gondoskodunk, hogy gyermeke jól érezze magát.

Az 5 legtöbbet hallgatott tanítás a Békevárban 2015-ben

2016-01-19

Hallgasd és olvasd, tanulmányozd a Bibliát, mert aktuális válaszokat találhatsz benne az életed kérdéseire. A Békevárban elhangzott tanítások közül ezeket hallgattátok a legtöbbször a tavalyi évben. Hallgasd őket, akár először, akár újra!

Házasság hete programok Kaposváron is

2016-01-13

Egyedülálló 1 hetes rendezvénysorozat, amely Valentin-nap környékén a házasság fontosságára, értékeire kívánja irányítani a figyelmet már KAPOSVÁRON is. A Békevárban február 11-én csütörtökön, 18 órától lesz Tapolyai Emőke szexuálpszichológus előadása Szex a házasságban címmel.

Kaposvári Békevár Baptista Gyülekezet 2017 - Kaposvár Béke utca 30.  - kapcsolat@bekevar.hu - weboldal fejlesztő: Arteries Studio