RSS
Hírek

Gyülekezeti hétvége Balatonföldváron

2015-09-22

Közösségi programok, játék, sport, séta, beszélgetés, vasárnap délelőtt istentisztelet.

Kezdés: péntek 18 órától vacsorával.

Befejezés: vasárnap ebéd után.

Helyszín: Balatonföldvár, baptista üdülő (Spur I. u. 21.)

Vendég: dr. Szilágyi Béla (Tahitótfalu baptista gyülekezet presbitere, Baptista Szeretetszolgálat alelnöke) és felesége, Lilla.

Résztvevőként a 12 feletti korosztályt várjuk, akik már részt tudnak venni a felnőtt programokon, gyermekprogramot, gyermekfelügyeletet nem szervezünk a hétvégére.

Ennek több oka is van:

  • szeretnénk, ha kezelhető szinten maradnának minden család számára a költségek 
  • több lehetőség nyílna a felnőtteknek a részvételre, beszélgetésre, töltődésre 
  • gyerekeinknek sok jó és tartalmas közösségi élményt is adó programon vehettek részt a nyáron, szeretnénk most egy kicsit más korosztályra is fókuszálni

Természetesen, ha mégis elhoznád a gyerekedet, elhozhatod, de a felügyeletét magadnak kell megoldanod.

Jelentkezés:

Jóföldi Timinél lehet október 11-ig a részvételi díj befizetésével.
Teljes hétvége részvételi díja: 13000 forint / fő (2 éjszaka és 6 étkezés), 9000 / fő diákok számára. Ha csak rövidebb időre tudsz jönni, akkor is mindenképpen gyere.

Akár egy-egy napra, illetve csak vasárnap délelőttre is lehet jönni (Ha étkezést kérsz, annak a költségét kell csak ilyen esetben kifizetni 1000 forint /fő / étkezés áron).

Autós utazást is fogjuk együtt szervezni, de busszal is könnyen megközelíthető a helyszín.

A szobák korlátozott száma (15 szoba: 2-6 ágyas szobák) miatt a helyeket jelentkezés (részvételi vagy étkezési költség kifizetésével érvényes) sorrendjében töltjük fel.

A helyszínről, szobákról itt találtok részletes információt: http://www.baptistaudulok.hu/Balatonfoldvar.html


Olvass még:

2017-es napközis tábor

2017-05-18

Idén is megrendezzük nyári napközis táborunkat a Békevárban.

Mit jelent a bemerítés?

2016-08-03

A bemerítést az Úr Jézus parancsa és a Biblia tanítása szerint gyakoroljuk, amikor olyan embereket merítünk vízbe (keresztelünk meg), akik Isten örömhírét, az evangéliumot megismerve hitre jutottak, saját döntésük alapján pedig el kívánják kötelezni magukat az Úr Jézus követésére és Isten családjához akarnak tartozni. A bemerítés azt szimbolizálja, hogy az ember, aki eddig bűneiben és bűneinek élt, eltemeti, halálba adja régi életét, és átadja élete irányítását Krisztusnak, hogy ő kezdjen vele egy új, Istennek tetsző és a bűn szolgaságától szabad életet (Róm 6:4-5). Nyilvános megvallása annak, hogy Jézus Krisztust választjuk életünk Urának és szeretjük őt annyira, hogy engedelmeskedünk neki ebben is.

Görög tábor 2016

2016-04-27

2016 nyarán is megrendezésre kerül napközis gyerektáborunk Kaposváron, a Béke-Füredi lakótelepen, a Békevár Alapítvány szervezésében. Többen szívesen visszajárnak már évek óta. A biztonság mellett természetesen arról is gondoskodunk, hogy gyermeke jól érezze magát.

Az 5 legtöbbet hallgatott tanítás a Békevárban 2015-ben

2016-01-19

Hallgasd és olvasd, tanulmányozd a Bibliát, mert aktuális válaszokat találhatsz benne az életed kérdéseire. A Békevárban elhangzott tanítások közül ezeket hallgattátok a legtöbbször a tavalyi évben. Hallgasd őket, akár először, akár újra!

Házasság hete programok Kaposváron is

2016-01-13

Egyedülálló 1 hetes rendezvénysorozat, amely Valentin-nap környékén a házasság fontosságára, értékeire kívánja irányítani a figyelmet már KAPOSVÁRON is. A Békevárban február 11-én csütörtökön, 18 órától lesz Tapolyai Emőke szexuálpszichológus előadása Szex a házasságban címmel.

Hogyan lettem keresztény?

2015-10-12

A legnagyobb hibám talán az volt, hogy sok embernél jobbnak tartottam magam. Gyermekkoromtól kezdve jártam gyülekezetbe és alapvetően jól is éreztem ott magam. Népszerű akartam lenni az iskolában is, ezért sportoltam, színjátszó körbe jártam, és annak ellenére, hogy jól is tanultam, nagyon igyekeztem, hogy ne tartsanak pedálnak. Ugyanígy megtudtam felelni a gyülekezeti elvárásoknak is. Jól viselkedtem, és mivel érdekelt, sok keresztény könyvet elolvastam.

Kaposvári Békevár Baptista Gyülekezet 2017 - Kaposvár Béke utca 30.  - kapcsolat@bekevar.hu - weboldal fejlesztő: Arteries Studio