RSS
Hírek

2014 legtöbbet hallgatott tanításai

2015-01-03

Mik voltak azok a tanítássorozatok, igehirdetések amiket a legtöbbet hallgattatok az elmúlt évben?

1. Római levél: Teknős a kerítésoszlopon: Pál ebben a levélben írta le legátfogóbban a keresztény hit alapigazságait. Olvasd velünk együtt!

2. Nehéz kérdések: Vannak kérdések, amelyek szinte mindenkiben felmerülnek, de lehet nem merjük megkérdezni. Nehéz kérdések. Mi feltettük őket.

3. Hit munkásruhában: Megélni azt, amiről azt mondjuk, hogy hisszük. Jakab levelét tanulmányozzuk.

4. Gyümölcsöt teremni: Az eredményes élet

5. Konfliktuskezelés: A konfliktusok elkerülhetetlenek. Családban, munkahelyen, iskolában, gyülekezetben egyaránt. De hogyan lehet kezelni őket?

Hallgasd Isten igéjét ilyen módon is, hiszen újra hallgatva még jobban el tudnak mélyülni a tanult bibliai igazságok.

Ugyanakkor szeretettel látunk személyesen is vasárnap délelőttként, heti istentiszteleteinken a Békevárban.


Olvass még:

Honnan tudhatom hogy létezik Isten?

2018-04-30

Bódi Mátyás rövid videókban foglalja az össze a legfontosabb istenérveket. Érdemes megnézni őket!

Ismerd meg a kezdeteket

2017-12-24

Mostanában a Mózes I könyvét olvassuk és ismerjük meg az istentiszteleteinken. Ezzel kapcsolatos a következő videó.

2017-es napközis tábor

2017-05-18

Idén is megrendezzük nyári napközis táborunkat a Békevárban.

Mit jelent a bemerítés?

2016-08-03

A bemerítést az Úr Jézus parancsa és a Biblia tanítása szerint gyakoroljuk, amikor olyan embereket merítünk vízbe (keresztelünk meg), akik Isten örömhírét, az evangéliumot megismerve hitre jutottak, saját döntésük alapján pedig el kívánják kötelezni magukat az Úr Jézus követésére és Isten családjához akarnak tartozni. A bemerítés azt szimbolizálja, hogy az ember, aki eddig bűneiben és bűneinek élt, eltemeti, halálba adja régi életét, és átadja élete irányítását Krisztusnak, hogy ő kezdjen vele egy új, Istennek tetsző és a bűn szolgaságától szabad életet (Róm 6:4-5). Nyilvános megvallása annak, hogy Jézus Krisztust választjuk életünk Urának és szeretjük őt annyira, hogy engedelmeskedünk neki ebben is.

Görög tábor 2016

2016-04-27

2016 nyarán is megrendezésre kerül napközis gyerektáborunk Kaposváron, a Béke-Füredi lakótelepen, a Békevár Alapítvány szervezésében. Többen szívesen visszajárnak már évek óta. A biztonság mellett természetesen arról is gondoskodunk, hogy gyermeke jól érezze magát.

Az 5 legtöbbet hallgatott tanítás a Békevárban 2015-ben

2016-01-19

Hallgasd és olvasd, tanulmányozd a Bibliát, mert aktuális válaszokat találhatsz benne az életed kérdéseire. A Békevárban elhangzott tanítások közül ezeket hallgattátok a legtöbbször a tavalyi évben. Hallgasd őket, akár először, akár újra!

Kaposvári Békevár Baptista Gyülekezet 2017 - Kaposvár Béke utca 30.  - kapcsolat@bekevar.hu - weboldal fejlesztő: Arteries Studio